HI-MACS, bank, Solid Surface,Kastwand, Kast, MelamineHI-MACS, Solid, Corian

Bone Interieurwerken, een korte uitleg

Kwaliteit, flexibiliteit en innovatie zijn de belangrijkste speerpunten van Bone Interieurwerken

Bone Interieurwerken

Henk Bone heeft in 1989 Bone Interieurwerken opgericht te Bergeijk. Alle meubels en interieurs worden bij Bone Interieurwerken naar wens van de klant gemaakt. Het bedrijf vervaardigt onder andere badkamers, keukens, kantoren, tafels, kasten en bureaus. Toen het bedrijf circa 25 jaar geleden werd opgericht werden er veel keukens in Bergeijk en omstreken verkocht. Door de groeiende naamsbekendheid in de interieurwereld zijn de producten van Bone Interieurwerken te vinden door het gehele land. De materialen die Bone Interieurwerken bijvoorbeeld verwerkt zijn: composiet, fineer, hout, graniet, HPL en natuursteen.

 

Van ontwerp tot montage

Kwaliteit, flexibiliteit en innovatie zijn de belangrijkste speerpunten van Bone Interieurwerken. Door een geavanceerd machinepark waarin twee vijfassige CNC machines zijn te vinden in combinatie met gedegen vakmensen is het bedrijf in staat om zowel grote als kleine tot klassieke als moderne interieurs op te leveren. Bone Interieurwerken is in staat om een gehele opdracht uit te voeren. Er zijn interieurontwerpers in dienst die ontwerpen naar wens van de klant maken. Gedurende een project wordt er één voorman aangewezen die de verantwoordelijk krijgt over een opdracht. De interieurbouwers kunnen inmeten, producten en monteren.

 

Corian en HI-MACS

In 2004 heeft Bone Interieurwerken nieuwe materialen aan haar assortiment toegevoegd, genaamd Corian en HI-MACS. De afname van deze merken werden groter en groter waardoor Henk Bone besloot om een tweede onderneming op te richten, genaamd Bone Solid. Dit bedrijf focust zich op het verwerken van HI-MACS en Corian. Het materiaal is voornamelijk bestemd voor klanten die een modern, luxueus en hygiënisch interieur willen hebben. Klik hier voor meer informatie over deze materialen.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@boneinterieurwerken.nl
0497 51 46 62
contactpagina »