HI-MACS, bank, Solid Surface,Kastwand, Kast, MelamineBar, HI-MACS

Heb je interesse in een keuken op maat?

Keuken naar jouw wens?

Naast een hoog hygiëne gehalte is het van belang dat er een gezellige sfeer gecreëerd wordt. Natuurlijk wordt de sfeer met name gecreëerd door de jou en je familie/vrienden, echter kunnen onze ontwerpers door middel van een goed ingerichte ruimte de sfeer verhogen. Onze ontwerpsters weten waar ze op moeten letten bij het ontwerpen van een keuken. Ze maken een keuken naar wens waarbij ze functionaliteit met esthetiek combineren.

Over smaak valt niet te twisten, wij kunnen bijvoorbeeld klassieke, landelijke en moderne keukens ontwerpen, produceren en monteren. Een combinatie van deze stijlen of een andere stijl is ook mogelijk. Flexibiliteit, kwaliteit en innovatie zijn de belangrijkste speerpunten van Bone Interieurwerken. Wanneer je deze punten belangrijk vindt, ben je bij Bone Interieurwerken aan het goede adres.

 

Voorbeelden van keukens

Hieronder zijn enkele keukens weergegeven die Bone Interieurwerken in het verleden heeft gemaakt.

 

Landelijke keuken

De gebruikte materialen voor deze landelijke keuken: Red Alder voor de laadjes en deurtjes, graniet voor het blad

 

Moderne keuken

De materialen die gebruikt zijn voor deze moderne keuken zijn: Melamine en Composiet

 

Heb je interesse in een keuken op maat?

Wij nodigen je graag bij Bone Interieurwerken uit om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Wij zijn gevestigd in Bergeijk, dit ligt in de buurt van Eindhoven en Valkenswaard. Wij hebben een showroom waarbij je de mogelijkheden van Bone Interieurwerken kunt aanschouwen. Wij kunnen naast het produceren van tafels op maat een geheel interieur naar wens maken, ook hiervoor kun je op gesprek komen. Klik hier om de contactpagina van Bone Interieurwerken te bezoeken.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@boneinterieurwerken.nl
0497 51 46 62
contactpagina »