Bar, HI-MACSHI-MACS, Solid, CorianHI-MACS, bank, Solid Surface,

Wil jij een luxe keuken op maat?

Luxe keuken

Een luxe keuken zorgt voor een unieke beleving. Een moderne keuken op maat is uitgerust met apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Tot deze keukens behoren bijvoorbeeld:

  • Quooker
  • Espressoapparaat
  • Stoomoven

 

HI-MACS en Corian zijn zeer geschikte materialen voor een moderne keuken. Deze materialen kunnen naadloos worden afgewerkt, zijn 3d vervormbaar waardoor er unieke keukens worden opgeleverd. Bone Solid (partner Bone Interieurwerken)is gespecialiseerd in de verwerking van deze materialen. Klik hier voor een websitebezoek voor Bone Solid.

 

Voorbeeld van een moderne keuken:

Luxe keuken

De materialen die gebruikt zijn voor deze luxe keuken zijn: bubinga en hoogglans

 

Van ontwerp tot realisatie

Bij Bone Interieurwerken werken 2 ontwerpsters die jouw wensen inventariseren en uitwerken. Vervolgens verwerken onze interieurbouwers de tekeningen vakkundig en zorgvuldig. Daarna wordt de luxe keuken geïnstalleerd. Kortom wij kunnen een project van A t/m Z uitvoeren. Tijdens deze periode is er intensief contact zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.
Wij zijn flexibel, innovatief en realiseren een hoge kwaliteit, sluit dit aan bij jouw wensen?

 

Interesse in een gesprek?

Wil je een luxe keuken in je huis? Wij nodigen je graag bij ons uit om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Wij zijn gevestigd in Bergeijk, dit ligt in de buurt van Eindhoven en Valkenswaard. Wij hebben een showroom waarbij je de mogelijkheden van Bone Interieurwerken kunt aanschouwen.
Wij kunnen naast het produceren van bureaus op maat een geheel interieur naar wens maken, ook hiervoor kun je op gesprek komen. Klik hier om een afspraak te maken met een van onze ontwerpsters.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@boneinterieurwerken.nl
0497 51 46 62
contactpagina »