Bar, HI-MACSKastwand, Kast, MelamineHI-MACS, bank, Solid Surface,

Wil je een luxe badkamer?

Luxe badkamer

De badkamer is uitgegroeid tot een rustmoment van de dag. Bij een luxe badkamer staan comfort en schoonheid voorop. Een dubbele wasbak, douche, bubbelbad, kind-veilige oplossingen behoren allemaal tot de mogelijkheden van een luxe badkamer. Wij hebben in het verleden verschillende luxe badkamers gemaakt.

Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en zijn innovatief.

Om je enkele impressies te geven, hebben we onderstaand enkele afgeronde projectfoto’s getoond.

 

Luxe douche

Luxe douche

 

Van advies tot montage op locatie

Bone Interieurwerken zorgt voor advies, maakt ontwerpen, communiceert helder, produceert en monteert op locatie. Kortom wij maken projecten van A t/m Z. Wij zorgen ervoor dat je een luxe badkamer op maat krijgt.

 

Luxe wasbak

Luxe wasbak

 

Luxe badkamer

Luxe badkamer

 

Interesse in een gesprek met onze specialisten?

Wil je een luxe badkamer in je huis? Wij nodigen je graag uit om te bekijken hoe we jou verder kunnen helpen. Wij zijn gevestigd in Bergeijk, dit ligt in de buurt van Eindhoven en Valkenswaard. Wij hebben een showroom waarbij je de mogelijkheden van Bone Interieurwerken kunt aanschouwen.

Wij kunnen naast het produceren van badkamers op maat een geheel interieur naar wens maken, ook hiervoor kun je op gesprek komen. Klik hier om de contactpagina van Bone Interieurwerken om een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@boneinterieurwerken.nl
0497 51 46 62
contactpagina »