HI-MACS, Solid, CorianKastwand, Kast, MelamineBar, HI-MACS

De werkwijze van Bone Interieurwerken

Van ontwerp tot realisatie.

Introductie

Bone Interieurwerken voert projecten uit van ontwerp tot en met de realisatie van een meubel of interieur. Binnen het bedrijf zijn interieurontwerpsters in dienst die de stijl afstemmen naar wens van de klant. Wanneer het kennismakingsgesprek bij Bone Interieurwerken plaatsvindt kan er een kijkje worden genomen in de showroom en kan de werkplaats worden bezocht.

Ontwerp

Wanneer er belangstelling is in een ontwerp worden de impressies uit het introductiegesprek door de interieurontwerpers van Bone Interieurwerken bestudeerd en uitgewerkt in een eerste schets. Tussentijds is er overleg over tussen alle betrokken partijen.

Realisatie

Binnen Bone Interieurwerken wordt één vakman aangewezen die het betreffende project gaat leiden. Hij bezoekt de locatie en meet de ruimte in waar het project wordt uitgevoerd. Vervolgens gaat hij de ontwerpen realiseren.

Plaatsing

Wanneer het proces is voltooid volgt de plaatsing. Hierbij wordt het interieur of product geplaatst zoals in de ontwerpen is weergegeven. De plaatsing wordt gerealiseerd door de medewerker(s) van Bone Interieurwerken.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@boneinterieurwerken.nl
0497 51 46 62
contactpagina »