Kastwand, Kast, MelamineBar, HI-MACSHI-MACS, Solid, Corian

Wil jij een nieuwe of gerenoveerde woonkamer?

 

Bone Interieurwerken

Door de jaren heen heeft Bone Interieurwerken verschillende woonkamers ingericht. Er zijn ontzettend veel verschillende woonkamers te onderscheiden. Ons ontwerpteam geeft je advies over kleuren, materialen en stijlen. Wij richten  bijvoorbeeld moderne, luxe en landelijke woonkamers in. Een andere stijl dan de voorgenoemde stijlen is ook mogelijk.

 

Woonkamer Eiken Fineer

 

Bone Interieurwerken heeft circa 20 medewerkers in dienst waardoor we grote opdrachten kunnen aannemen.
Wij ontwerpen, produceren en monteren op locatie. Kortom wij kunnen een project van begin tot eind uitvoeren. Wij werken rechtstreeks voor de opdrachtgever of voor één architectenbureau. Ons bedrijf is gevestigd in Bergeijk. Wij hebben talloze projecten uitgevoerd in de regio van Eindhoven.

 

Bamboe Aanrecht

 

Meer informatie over woonkamers

Onderstaand is meer informatie te vinden over mogelijke woonkamers en meubels. Wij kunnen ook andere meubels vervaardigen en kunnen tevens andere woonkamerstijlen fabriceren, de klant is koning bij ons. Echter hebben we gemerkt dat onderstaande producten/inrichtingen vaak worden gekozen, vandaar dat we extra informatie geven.

 

Offerteaanvraag

Heb jij interesse in een nieuwe woonkamer? Bone Interieurwerken hanteert een eerlijke prijs. Wij geven je advies over een nieuwe woonkamer, produceren de gewensten meubels en zorgen ervoor dat de woonkamer naar jouw wens wordt ingericht. Klik hier om contact met ons op te nemen. Wij zijn gevestigd in Bergeijk, dit ligt in de buurt van Eindhoven en Valkenswaard.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@boneinterieurwerken.nl
0497 51 46 62
contactpagina »