HI-MACS, Solid, CorianHI-MACS, bank, Solid Surface,Bar, HI-MACS

Wil je een bureau op maat?

Bureau op maat

Wil jij een bureau op maat? Een goed ingerichte werkkamer zal leiden tot betere resultaten. Het kan zijn dat je al een kleur of materiaal in gedachte hebt, ons ontwerpteam kan je advies geven over de inrichting, kleuren- en materiaalkeuze. Wij kunnen bureaus op maat maken naar jouw wens. Corian en HI-MACS zijn geschikt voor moderne bureaus, doordat deze materialen 3D te vervormen zijn, worden de meest creatieve ideeën werkelijkheid. 

Ons ontwerpteam heeft verschillende werkkamers ingericht waarbij bureaus naar wens van onze klant zijn gefabriceerd en gemonteerd. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we projecten in goede banen leiden. Bij ons staan kwaliteit flexibiliteit en innovatie hoog in het vaandel. 

 

Taken die wij verrichten:

  • Ontwerpen
  • Produceren
  • Monteren

Kortom wij kunnen een gehele opdracht tot ons nemen.

 

Voorbeeld bureau op maat

Bureau op maat

Onze stagiair heeft als eindproduct een bureau op maat geproduceerd. HI-MACS en geplastificeerde spaanplaten zijn de gebruikte materialen.

 

Interesse in een gesprek?

Heb je interesse in een bureau op maat? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek. Wij zijn gevestigd in Bergeijk, dit ligt in de buurt van Eindhoven en Valkenswaard. Wij hebben een showroom waarbij je de mogelijkheden van Bone Interieurwerken kunt aanschouwen. Wij kunnen naast het produceren van bureaus op maat een geheel interieur naar wens maken, ook hiervoor kun je op gesprek komen. Klik hier om de contactpagina van Bone Interieurwerken te bezoeken.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@boneinterieurwerken.nl
0497 51 46 62
contactpagina »