HI-MACS, bank, Solid Surface,Bar, HI-MACSHI-MACS, Solid, Corian

Wil je een tafel op maat?

 

Tafel naar jouw wens

Ben je opzoek naar een tafel op maat? Een tafel die uniek en speciaal is? Dan ben je bij Bone Interieurwerken aan het goede adres. Wij hebben ontwerpsters in dienst die jouw wensen op een vakkundige manier uitwerken.

Wij leveren zowel tafels op maat aan particulieren als tafels in de zakelijke markt. Wij produceren bijvoorbeeld: keukentafels, bijzettafels, huiskamertafels, salontafels en vergadertafels. Wil je een andere tafel? Geen probleem ons ontwerpteam denkt met jou mee. Kwaliteit, flexibliteit en innovatie zijn de belangrijkste speerpunten van Bone Interieurwerken, hopelijk sluit dit aan bij jouw wensen.

 

Tafels op maat

Er zijn verschillende materialen waaruit een tafel gemaakt kan worden. Jouw op maat gemaakte tafel kan bijvoorbeeld gemaakt worden uit: eikenhout, notenhout, wengé, en bamboe. Ook kan er gekozen worden voor RVS en ijzer. Naast de ‘normale materialen’ verwerkt onze partner ‘Bone Solid’ ook Corian en HI-MACS. Klik hier voor meer informatie over Corian. Klik hier voor meer informatie over HI-MACS.

 

Tafel op maat

Deze tafel is gemaakt van HI-MACS, deze tafel is compleet naadloos.

 

Onderstaand is een afbeelding getoond waarbij hout wordt gecombineerd met HI-MACS. Het onderstel is van HI-MACS gemaakt, waarbij led verlichting is ingebouwd. Met deze tafel is te zien hoe goed Bone Interieurwerken en Bone Solid samenwerken.

 

Ledverlichtingtafelopmaat

Deze tafel is gemaakt van HI-MACS in combinatie met hout en staat in het kantoor van Bone Interieurwerken.

 

Tafel op maat

Deze tafel is gemaakt van HI-MACS in combinatie met hout in het kantoor van Bone Interieurwerken.

 

Interesse in een gesprek?

Heb je interesse in een tafel op maat? Wij nodigen je graag uit om jouw wensen in kaart te brengen. Wij zijn gevestigd in Bergeijk, dit ligt in de buurt van Eindhoven. Wij hebben een showroom waarbij je een deel van de mogelijkheden van Bone Interieurwerken kunt aanschouwen. Wij kunnen naast het produceren van tafels op maat een geheel interieur naar wens maken, ook hiervoor kun je op gesprek komen. Klik hier om de contactpagina van Bone Interieurwerken te bezoeken voor het maken van een afspraak.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@boneinterieurwerken.nl
0497 51 46 62
contactpagina »